Parkwijk ’t Ham

Watervilla

Wonen in een WAtervilla

Als u woont in een watervilla, profiteert u optimaal van de ligging van de wijk aan de Hambeek. Al deze villa’s grenzen namelijk direct aan het water. Iets wat – zeker met de optionele aanlegsteiger – volop mogelijkheden biedt om te recreëren op of aan het water. In Parkwijk ‘t Ham krijgt het buitenleven zo een compleet nieuwe dimensie.

De ligging in het groen en aan het water is zeker niet de enige troef van de watervilla’s. De parkachtige ambiance van de wijk ervaart u namelijk ook in uw riante tuin, die elke dag garantstaat voor een stukje vakantiebeleving.

Ook wanneer u niet buiten vertoeft, profiteert u van de omgeving. In uw woning, die u door de ruimtelijke opzet en grote glaspartijen de omgeving optimaal laat beleven, vervaagt de grens tussen binnen en buiten, terwijl uw privacy behouden blijft.

Verkaveling Watervilla's

Situatieplattegrond Watervilla's
#
Wonen vlakbij het stadscentrum

Watervilla's

Woningkenmerken

De ruimtelijke beleving, hoogstaande architectuur, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de optimale privacy kenmerken uw watervilla. De riante woonkamer is deels gescheiden van de eetkamer en ruime keuken, die ruimte biedt aan veel mogelijke keukenopstellingen. Vanuit uw keuken bereikt u via de entree eenvoudig de bijkeuken, die tevens toegang geeft tot de riante inpandige berging. 

Op de verdieping bevinden zich naast de masterbedroom, met dakterras en uitzicht op het water, twee extra slaapkamers waarvan de grootste ook toegang heeft tot het dakterras. Deze slaapkamer is optioneel te splitsen waardoor u in totaal 4 slaapkamers creëert. De complete, geheel betegelde badkamer is met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel tegelijk praktisch en luxe. De toiletruimte is hier apart gerealiseerd. De praktische bergruimte maakt de bovenverdieping compleet.

Klik op de button en bekijk de plattegronden van de basisvilla.

DOWNLOAD PLATTEGRONDEN BASISWONING

3D animatie en impressies

Onderstaande animatie en beelden geven de sfeer van uw watervilla, de wijk en de directe omgeving goed weer.

Aanbod Watervilla’s

De luxe watervilla’s zijn het meest voorkomende woningtype in Parkwijk ‘t Ham, wat het chique karakter van deze villawijk onderstreept. De villa’s doen hun naam eer aan en grenzen stuk voor stuk aan de Hambeek.

Kavel Kavelopp. Gebruiksopp. Kleur metselwerk Verkoopprijs v.o.n. Status
1 795m² 174m² Bruin   Verkocht
2 552m² 174m² Grijs   Verkocht
3 609m² 174m² Bruin   Verkocht
4 604m² 174m² Grijs   Verkocht
5 564m² 174m² Bruin   Verkocht
6 589m² 174m² Grijs   Verkocht
7 791m² 174m² Bruin   Verkocht
8 1.125m² 174m² Grijs   Verkocht
9 931m² 174m² Bruin   Verkocht
10 903m² 174m² Grijs   Verkocht
11 894m² 174m² Bruin   Verkocht
12 856m² 174m² Grijs   Verkocht
13 824m² 174m² Bruin   Verkocht
14 809m² 174m² Grijs   Verkocht
15 829m² 174m² Bruin   Verkocht
16 1.153m² 174m² Grijs   Verkocht

Extra opties

Het in de basis meest uitgebreide woningtype komt ook met de meeste opties. Wilt u graag levensloopbestendig kunnen wonen? Vervang deze dan door een slaap-/badkamercombinatie. Of breid de leefruimte naar keus uit met een tuinerker en extra overkappingen, die uw villa extra cachet geven en waarmee u buiten naar binnen haalt.

*De oppervlakte maten zijn incl. de gebruiksoppervlakte van de basiswoning.

watervilla-card-option-1-pwth.jpg

Optie I

Aanbouw levensloopbestendig

De standaard aanwezige berging op de begane grond kan uitgebreid worden voor de realisatie van een ruime slaapkamer, met directe toegang tot een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en eigen toilet. Ideaal om tot op uw oude dag in uw villa te blijven wonen, maar ook geschikt als luxe gastenverblijf.** 

Gebruiksopp. 180m² *
Meerprijs € 25.800,-
Plattegrond Download

**Niet mogelijk bij kavel 1 

watervilla-card-option-2-pwth.jpg

Optie II

Uitbouw erker

Met de keus voor een erker verfraait u uw villa, vergroot u het vloeroppervlak op de begane grond met ruim 8m² én versterkt u de buitenbeleving binnenshuis. De erker wordt voorzien van een schuifpui en het dak wordt verlengd uitgevoerd. Kortom: een tegelijkertijd mooie en praktische toevoeging aan uw toch al majestueuze villa.

Gebruiksopp. 181m² *
Meerprijs € 21.500,-
Plattegrond Download
watervilla-card-option-3-pwth.jpg

Optie III

Vervallen berging, toevoegen luifel 

Indien u de standaard berging laat vervallen, bijvoorbeeld omdat u kiest voor een vrijstaande berging, wordt de woning uitgevoerd met een mooie luifel van ruim 8m² groot. Deze strak vormgegeven luifel fungeert als een overdekte entree voor zowel uw voordeur als uw bijkeuken en maakt het aanzicht van uw woning extra bijzonder.

Gebruiksopp. 153m² *
Minderprijs € 29.500,-
Plattegrond Download
watervilla-card-option-4-pwth.jpg

Optie IV

Vrijstaande berging

Bij de kavels 10 t/m 14 bestaat de mogelijkheid om een vrijstaande berging te realiseren. Dit omdat u de standaard inpandige berging verruilt voor een luifel of deze laat uitvoeren als slaap- en badkamer, of gewoon als extra berging.*

Meerprijs € 55.400,-
Plattegrond Download

*Uitsluitend mogelijk bij kavels 10 t/m 14. Standaard bij kavel 1.

watervilla-card-option-5-pwth.jpg

Optie V

Aanlegsteiger

Met een eigen aanlegsteiger profiteert u van de vele watersportmogelijkheden die de omgeving biedt. 

Meerprijs € 25.400,-
Piet Laumans
“We zagen direct de potentie van het gebied. We realiseerden ons hoe mooi het zou zijn om daar te wonen. Waar vind je in Roermond nog zo’n plek, zó dicht tegen het centrum, aan het water en in het groen?”
Piet Laumans, Engelman Architecten

Download de brochure

Interesse in een Watervilla?

Is uw interesse in een Watervilla in Parkwijk ’t Ham gewekt? Download hier de brochure! U kunt tevens een brochure ophalen bij de makelaar.

Download Brochure