Parkwijk ’t Ham

Parkvilla

Wonen in een Parkvilla

Wonen in een luxueuze parkvilla betekent comfortabel, licht en ruimtelijk wonen. De parkvilla’s liggen op de koppen van de kern van het plan, op royale percelen die recht doen aan het statige karakter van deze woningen.

Uw voor- en achtertuin profiteren afwisselend van optimale bezonning, waardoor u naar wens de zon of juist de schaduw kunt opzoeken.

Achter het architectonisch hoogstaande jasje gaat een zee van ruimte schuil, die mede door de doordachte indeling en grote glaspartijen nóg ruimer overkomt. Deze in de basis al erg riante villa’s bieden alle ruimte aan uw woonwensen, die u met de uitbreidingsmogelijkheden verder kunt vergroten.

Hoe groot durft u te dromen?

Verkaveling parkvilla's

Situatieplattegrond Parkvilla's
#
Wonen vlakbij het stadscentrum

Parkvilla's

Woningkenmerken

De begane grond wordt grotendeels in beslag genomen door de woonkamer met eetkamer en keuken, waaraan u zelf vorm kunt geven. Via de keuken en technische ruimte bereikt u de royale berging, die ook van buiten toegankelijk is. Vanuit de woonkamer betreedt u de hal met toiletruimte en trap naar de bovenverdieping. Naast vier slaapkamers vindt u hier de badkamer met twee wastafels, inloopdouche en mogelijkheid tot een ligbad. De toiletruimte is apart gerealiseerd.

Klik op de button en bekijk de plattegronden van de basisvilla.

DOWNLOAD PLATTEGRONDEN BASISWONING

Impressies

Onderstaande sfeerimpressies verschaffen u een goede indruk van uw parkvilla, de wijk en de directe omgeving.

Aanbod parkwoningen

Alle 7 parkvilla’s zijn verkocht! 

Kavel Kavelopp. Gebruiksopp. Kleur metselwerk Verkoopprijs v.o.n. Status
17 752m² 149m² Bruin   Verkocht
18 597m² 149m² Grijs   Verkocht
19 623m² 149m² Bruin   Verkocht
20 603m² 149m² Grijs   Verkocht
27 561m² 149m² Bruin   Verkocht
28 503m² 149m² Grijs   Verkocht
29 600m² 149m² Bruin   Verkocht

Extra opties

U kunt kiezen voor een slaap-/ badkameraanbouw op de begane grond met mogelijkheid tot ligbad. Zo kunt u een leven lang genieten van uw parkvilla en creëert u bovendien een overdekt terras. Een praktische en bovendien fraaie toevoeging aan de achterzijde van uw villa.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om, gebruikmakend van de ruimte boven de berging, de bovenverdieping te vergroten, waardoor er een extra riant slaapvertrek ontstaat.

*De oppervlakte maten zijn incl. de gebruiksoppervlakte van de basiswoning.

parkvilla-card-option-1-pwth.jpg

Optie I

Uitbreiding verdieping

De ruimte boven de berging maakt een extra grote bovenverdieping mogelijk, met maar liefst drie tweepersoons slaapkamers, een compactere slaapkamer en een extra grote overloop. Elk van deze ruimten kunt u natuurlijk ook voor een ander doel gebruiken. Een kantoor of hobbyruimte; een relaxruimte misschien? U bepaalt het!

Gebruiksopp. 170m² *
Meerprijs € 40.400,-
Plattegrond Download
parkvilla-card-option-2-pwth.jpg

Optie II

Aanbouw levensloopbestendig

Optioneel kunt u op de begane grond een slaapkamer met badkamer realiseren. De badruimte, met inloopdouche, dubbele wastafel en extra toilet, is direct toegankelijk vanuit de slaapkamer. In plaats van een inloopdouche kunt u optioneel ook voor een ligbad kiezen. Zo maakt u uw villa geschikt voor elke levensfase of kunt u uw gasten in alle privacy laten overnachten. Bij de keuze voor deze optie wordt nabij de schuifpui en de achterdeur in de keuken een extra overdekt terras gecreëerd.

Gebruiksopp. 159m² *
Meerprijs € 51.700,-
Plattegrond Download
Mulleners Vastgoed
“Het uitgangspunt voor Parkwijk ‘t Ham was vanaf het begin helder. We wilden de beleving van het landschap zichtbaar en voelbaar maken.”
Mulleners Vastgoed

Download de brochure

Interesse in een parkvilla?

Is uw interesse in een parkvilla in Parkwijk ’t Ham gewekt? Download hier de brochure! U kunt tevens een brochure ophalen bij de makelaar.

Download Brochure