parkwijk-logo-w.svg

Parkwijk 't Ham

Nieuwbouw in Roermond

Het was lange tijd stil rondom de ontwikkeling van Parkwijk ’t Ham, op het voormalige Paboterrein aan de Burgemeester Geuljanslaan in Roermond.

Mulleners Vastgoed verbreekt nu die stilte. U als geïnteresseerde nemen we graag mee in de plannen die er liggen. Oordeelt u zelf of het het wachten waard was.

PARKWONING. PARKVILLA. WATERVILLA. VOORKEUR?

Samen met Engelman Architecten en Kragten heeft Mulleners Vastgoed het ontwikkelplan verder verbeterd en verfijnd.

Met als resultaat een gebalanceerd aanbod van drie typen vrijstaande woningen. De ‘groendruk’ van Parkwijk ’t Ham ligt er nu. Heeft u nog interesse? Dan heeft u de keuze: een parkwoning, een watervilla met eigen aanlegsteiger of een royale parkvilla. Kavelgroottes variëren van circa 350 m² tot 1.150 m². Alle woningen worden vrijstaand gebouwd en worden standaard voorzien van een complete basis. Optioneel zijn er diverse  uitbreidingsmogelijkheden, waaronder bij alle types de keuze voor een slaap- en badkamer op de begane grond.

GROEN EN BLAUW ALS RODE DRAAD

Parkwijk ’t Ham ligt in een groene hoek, waaromheen de Hambeek haar laatste grote bocht maakt alvorens uit te monden in de Maas.

Een plek die nu nog overwoekerd wordt door groen, maar over een tijd een evenwichtig groen karakter krijgt. Karakterbepalend is ook die teruggetrokken ligging aan de rivierkromming. Het levert een prachtig uitzicht op over het water. Toekomstige eigenaren van de waterwoningen krijgen hier bovendien de kans om een jacht of sloep af te meren aan een eigen aanlegsteiger.

Het ontwikkelplan dat in de maak is, belooft veel moois.

De beleving van het landschap zichtbaar en voelbaar maken, dat is het uitgangspunt binnen de ontwikkeling. Het wordt écht een park waarin het groen de basis is. Straten, wandelpaden en de kavels zijn daar mooi in ingepast. Speciaal voor u hebben we daarom deze 3D impressies laten ontwikkelen. 

Impressie Parkwijk Ham
Impressie Parkwijk Ham
beeldmerk-parkwijktham-w.svg

Nieuwsbrief

Wilt u geen informatie over Parkwijk 't Ham missen? Schrijf u dan nu in op de nieuwsbrief!
Bekijk onze laatste nieuwsbrief hier.