geïnteresseerd? 

De inschrijftermijn is helaas verstreken. Heeft u zich niet ingeschreven en heeft u ook interesse? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Peters Wiertz & Wijnands

Parkwijk ’t Ham

Een ontwikkeling van:

Mulleners_FC-logo.png
Beeldmerk-pwth-white.svg

Inschrijven Nieuwsbrief

Heeft u zich niet ingeschreven en heeft u ook interesse? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Disclaimer: Het ontwikkelen van een wijk is een voortdurend proces waarbij, naarmate dit proces vordert, een steeds verdere verfijning en bijstelling van het ontwerp plaatsvindt. Wijzigingen met betrekking tot peilhoogten, maatvoering, juiste ligging, terreinafwerking, hoogteverschillen c.q. taluds, groenstroken, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen en dergelijke kunnen zich voordoen. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om u een indruk van de woningen, de groenvoorzieningen c.q. de tuinaanleg en beplanting te geven. De op tekeningen aangegeven maatvoeringen zijn circa-maten in centimeters. Eventueel op tekening opgenomen meubels zijn uitsluitend om een idee te geven van een mogelijke inrichting en niet in de koopsom inbegrepen. In het streven naar een optimale kwaliteit wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. De verkoop van de woningen geschiedt uitsluitend op basis van de technische omschrijving en verkooptekeningen. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.